16 kommentarer :

 1. Synes den skyggen så førsteklasses ut, jeg. Men så eksisterer nok ikke proporsjoner + tegning i det hele tatt i min verden. Du er flink!

  SvarSlett
 2. åh, du er så flink! gratulerer med overstått eksamen (?)! :D

  SvarSlett
 3. du tegnet et stoool!!!! fuck skygger da. jeg har vondt i knèet. gikt.

  skal vi se. kan ikke skrive fem mil om hvor mye jeg snusker den sangen, men kan si gralla med eksamen. flott.

  SvarSlett
 4. Syykt fet Fride! Johanna sitter her, hun ble helt satt ut! Syyykt sykt fet!

  Men døh, jeg vet ikke helt hvordan det er med å følge sånne blogger. Men jeg har funnet en blogg jeg synes du skal følge! http://internetcreatures.blogspot.com
  Tror den er spansk, så vidt jeg skjønner har personen bare laget masse pokemonkort med kule virklige dyr... og gitt dem hitpoints og special attacks og sånn. Veldig veldig stas. Kan du ikke bli fan?

  SvarSlett
 5. du må snart bli tøff. og la meg kjøpe ett.

  takkskarrufaenmegha tilbake!

  SvarSlett
 6. SV: ah, samme her. jeg liker slike bilder :')

  fin blogg. jeg likte den

  SvarSlett
 7. shiet. jeg måtte jo bla litt, og vel, du er flink til å tegne. og til å ta bilder.

  konklusjon: jeg liker dette.

  og svar; takk, den er laget i en internettfunksjon, så det er litt juks.

  SvarSlett
 8. tjæ, skyggen har da proporsjoner, men ut i fra lyset ville eg kanskje trodd at lyskilden var lenger nede enn det skyggen gir uttrykk for. men flink e du uansett! =)

  sv;
  indeed it is, hvilken av de e det du kjenner? veldig bra band, vært litt fett å vite om de gikk videre til verdensfinalen på Emergenza i dag..

  SvarSlett
 9. åh! det kan jeg så sykt se for meg. har blitt helt avhengig av den sangen.. den gir meg gåsehud og impulsbevegelser fra hode til tå. elsker den vil jeg si. det er stærkt det..

  hahha det tar jeg som et kompliment. liker lættis og rar .. tror det er sånne tunisiatepper ja

  ja! det har jeg veldig lyst til :)! også regner jeg med at vi ses (ialtmylderet... men blandt beach house) på roskilde :)

  SvarSlett
 10. Må få si at du er skrukkelig skrekkelig flink til.. alt mulig, ser det ut til. Alt er fint å se på her inne. Og personlighet slår vel korrekt skyggelegging anytime, selv om man sikkert kan ta to fluer i en kopp og slippe dem ut. Heeeh.

  SvarSlett
 11. du er sykt flink til å tegne!!!!!!!!!

  SvarSlett
 12. jeg hadde tenkt å si noe, også bare, oi gammel kommentar fra hundre år sia. fortsatt enig i mine egne ord. du er flink! (spennende med overraskelse, da wowowo, kan jeg spørre om hva det var?)

  SvarSlett
 13. åh vad fint, jag älskar din blogg!

  SvarSlett
 14. fun fact: visste du at hvis man drømmer om en tom stol så skal det visst nok symbolisere at man venter på noen? ikke einstein akkurat. men syns det er et fint symbol.

  SvarSlett